Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı Uluslarası Eğitimde Görev Aldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hasan Emre Aydın Uluslarası Beyin Cerrahi Topluluğu ve Türk Beyin Cerrrahi Derneği tarafından ortak olarak düzenlenen “Uluslararası Temel Beyin Cerrahi” kursuna eğitmen olarak davet edildi.

Dr. Aydın konu ile ilgili şunları söyledi; “Beş gün süren kursa farklı ülkelerden 15 eğitmen ile yaklaşık 30 ülkeden 150 Beyin Cerrahi asistanı ve yeni uzmanlar katıldı. Sekiz yıldır ülkemizde beyin cerrahi alanında önde gelen hocalarımız tarafından düzenlenen kurs bu yıl  “Nörovasküler Cerrahi” alanında başarılı bir şekilde tamamlandı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp fakültesi öğretim üyesi olarak katıldığım kursta düzenlenen sunum, workshop ve oturumlarda, beyin kanaması ve inme konularında sunumlarımı tamamladım. Anabilim Dalı olarak Dr.Öğrt.Üyesi İsmail Kaya ve uzman meslektaşlarımız ile birlikte bilimsel alanda çalışmalarımıza ve klinikte hastalarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.  Destekleri için üniversitemiz yönetimine teşekkür ederiz."

Eğitici olarak uluslarası bir platformda üniversitemizi temsil eden öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan Emre Aydın’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

KSBÜ Rektörlüğü

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, Salı